Οδηγίες Υποβολής

Οδηγίες υποβολής άρθρων

 

1. Υποβολή εργασίας ή άρθρου
Παρακαλούμε τα άρθρα να υποβάλλονται μέσω της φόρμας υποβολής άρθρων που βρίσκεται στο σύνδεσμο Υποβολή Άρθρων.

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα κατα την υποβολή μέσω της φόρμας παρακαλούμε εναλλακτικά τα άρθρα να αποστέλλονται σε ηλεκτρονική μορφή με θέμα «Για το περιοδικό "eκπ@ιδευτικός κύκλος"», μέσω του παρακάτω συνδέσμου - periodiko (papaki) educircle.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

2. Μορφή άρθρου

Παρακάτω παρατίθεται ένα πρότυπο εγγράφου (template) που καθορίζει τις προδιαγραφές εμφάνισης του άρθρου. Σας προτείνουμε να αποθηκεύσετε το πρότυπο και να το ακολουθήσετε πιστά προσαρμόζοντας το κείμενό σας στα τυπογραφικά χαρακτηριστικά του εγγράφου.

 

docΛήψη προτύπου (template) υποβολής εργασίας ή άρθρου.195 KBc

 

3. Πνευματικά δικαιώματα

Τα άρθρα θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και να μην έχουν δημοσιευθεί ή υποβληθεί προς δημοσίευση σε άλλο ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο. Με την υποβολή ενός άρθρου προς δημοσίευση παρέχεται το αποκλειστικό δικαίωμα της δημοσίευσης στο συντάκτη και εκδότη. Τα πνευματικά δικαιώματα των άρθρων και τα αριθμητικά στοιχεία, που δημοσιεύθηκαν σε αυτό το περιοδικό, διατηρούνται για το συγγραφέα. Κανένα μέρος του δημοσιευμένου άρθρου δεν μπορεί να αναδημοσιευθεί, να ανατυπωθεί και να αναπαραχθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο, χωρίς την έγγραφη άδεια και τη σύμφωνη γνώμη του εκδότη. Κάθε βιβλιογραφική αναφορά στα δημοσιευμένα άρθρα πρέπει να έχει ως σημείο αναφοράς την αρχική δημοσίευση στο «eκπ@ιδευτικός κύκλος» καθώς και στο αντίστοιχο τεύχος.

 

4. Κρίση άρθρων

Οι εργασίες δημοσιεύονται έπειτα από ανώνυμη κρίση δύο τουλάχιστον κριτών. Την ευθύνη του περιεχομένου κάθε εργασίας φέρει ο συντάκτης του. Η Επιστημονική Επιτροπή είναι επιφορτισμένη με την ευθύνη της δημοσιοποίησης και μόνο. Η σειρά δημοσίευσης των εργασιών καθορίζεται από το χρόνο κατά τον οποίο παραδίδονται στην Επιστημονική Επιτροπή, το αποτέλεσμα της κρίσης (ενδεχόμενες προτάσεις αλλαγών) αλλά και το θεματικό περιεχόμενο του περιοδικού. Πριν υποβάλετε το άρθρο σας καλό είναι να μελετήσετε το Έντυπο αξιολόγησης αποδοχής άρθρου, το οποίο περιέχει τα κριτήρια με βάση τα οποία η Επιστημονική Επιτροπή θα κρίνει το άρθρο σας.

 

eκπ@ιδευτικός κύκλος

ISSN:2241-4576
Δ/ντης Δ.Ε. Δράμας - ΣΕΠ ΕΑΠ
teuxos1

 Τόμος 5|Τεύχος 1|2017

 
SmallLogo